Zes tips om foto’s in je interieur te verwerken
/
/
Zes tips om foto’s in je interieur te verwerken

Zes tips om foto’s in je interieur te verwerken

Gedurende je leven heb je waarschijnlijk ontzettend veel prachtige foto’s gemaakt, die prachtige herinneringen met zich meedragen. Zonde als je daar niets mee doet, want foto’s kun je op oneindig veel manieren in je interieur verwerken. Je kunt bijvoorbeeld een grote foto inlijsten in een fotolijst 50×70. Dit zijn zes manieren om met foto’s je huis op te leuken.

Inlijsten

Ga op zoek naar mooie fotolijsten. Deze kun je bijvoorbeeld vinden bij woonwinkels, in de kringloopwinkel of op www.lijstentoko.nl. Ingelijste foto’s kun je op een mooi plekje aan de muur hangen of op een kastje zetten.

Op canvas

Laat je favoriete foto afdrukken op canvas en hang het boven de bank, het bed of in de trappenhal. Zo verander jij je favoriete foto in een waar schilderij.

Een collage

Maak een selectie van tientallen foto’s die een mooie herinnering met zich meedragen en die je graag wil uitstallen en ga een middagje zitten voor een mooi collage. Je kunt dit collage met kneedgum aan de muur plakken (bedenk van tevoren wel een compositie) of op een groot vel papier plakken om dit vervolgens in te lijsten. Een collage is ontzettend leuk voor in de WC of in de gang.

Een fotoslinger

Wat je ook kunt doen met meerdere foto’s: knip een lang stuk touw af, koop een paar leuke wasknijpers en maak een fotoslinger van je favoriete foto’s. Om de foto’s te beschermen kun je ze dan het beste mat afdrukken. Een fotoslinger is leuk om met kinderen te maken en is ook ideaal voor in de kinderkamer of tienerkamer.

Fotobehang

Als je echt flink wil uitpakken, laat jouw favoriete foto’s dan afdrukken op fotobehang. Fotobehang is ontzettend tof, maar kan wel heel druk ogen. Daarom is het verstandig om er niet meer dan één muur mee te bedekken en het behang in zwart wit te laten afdrukken.

Een digitale fotolijst

Het is alweer een jaar of tien geleden dat digitale fotolijstjes een trend waren. Toch zijn deze dingen nog steeds leuk. Met een digitaal fotolijstje kun je een slideshow van jouw favoriete foto’s tentoonstellen in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. Je kunt hier ook altijd foto’s aan blijven toevoegen. Zo is er geen herinnering die verloren gaat. Zoek je nog naar een mooie fotolijst? Kijk dan online rond en vindt er een die bij je past!

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.